کرم آزلادرم در درمان موضعی آکنه های التهابی ملایم تا متوسط استفاده میشود و هم چنین در مورد پاپول ها و جوش های چرکی التهابی ملایم تا متوسط که سطح جوش بسته است به علاوه در درمان اختلالات هایپرپیگمنتاسیون پوستی ( لک های پوستی) مثل ملاسما استفاده میگردد.
محصولات مرتبط
کرم آزلادرم 20درصد سپیداج باعث کاهش التهاب و کاهش تعداد پروييونه باکتر شده و نيز کراتوليتيک ميباشد و از کراتینه شدن میکاهد. از آن در درمان موضعی آکنه های التهابی ملایم تا متوسط استفاده میشود و هم چنین در مورد پاپول و جوش های چرکی التهابی ملایم تا متوسط به علاوه از آن در درمان اختلالات هایپرپیگمنتاسیون پوستی (انواع لک) مثل ملاسما , و همچنین در درمان روزاسه هم استفاده میگردد.
آزلائیک اسید یک ترکیب غذایی است که به صورت نرمال در غلات کامل مانند جو و گندم وجود دارد؛ به صورت اندوژن هم تشکیل می شود.
آزلائیک اسید با مهار آنزیم 5-لیپواکسیژناز التهاب پوست که خود یکی از عوامل اصلی جوش و لک پوستی را را کاهش می دهد.
این ماده اثرات ضدباکتری در کنترل جوش دارد.
آزلادرم با مهار تیروزیناز از تولید ملانین و ایجاد لک ممانعت می کند.
آزلادرم دارای اثرات آنتی اکسیدانی که از پوست با خنثی کردن رادیکال های آزاد از پوست در برابر استرس اکسیداتیو حفاظت می کند.
همچنین میتواند کراتینیزه شدن فولیکول ها را مهار کند و به این ترتیب از تشکیل میکروکومدون ها جلوگیری نماید.داروهايي که بطور سيستميک در درمان آکنه مورد استفاده قرار ميگيرند عوارض آنها باعث محدوديت در مصرف صحيح با دوز درماني ميشود، این در حالی است که مصرف داروهاي موضعي، هم از نظر اثرگذاري روي انواع ضايعات آکنه و هم از لحاظ عوارض، محدوديت نسبي دارند.
- درمان جوش های چرکی
- درمان آکنه های التهابی
- تداخلات دارویی آزالیک اسید: با بنزوئیل پراکساید و رتینول همزمان استفاده نشود
- منع مصرف: بیش حساسیتی به آزلائیک اسید
- در صورت حساسیت به هر یک از اجزای ژل، از استفاده از آن خودداری کنید؛ در صورت بروز بیش حساسیتی حین درمان، دارو را قطع کرده و از سایر روش های درمانی استفاده نمایید.
- تنها برای استفاده موضعی است، از تماس با چشم و مخاط اجتناب کنید.
- عوارض پوستی (مثل پروریت و سوزش) ممکن است در هفته های اول درمان رخ دهد؛ اگر حساسیت یا عوارض شدید پوستی ادامه پیدا کرد، دارو را قطع کرده و از سایر روش های درمانی استفاده کنید.
- ناحیه ای که دارو روی آن استفاده شده وکس نکنید و از ترکیبات موضعی که باعث آزردگی بیشتر پوست میشود (مثل داروهای قابض، صابون ها و تمیز کننده های لایه بردار) استفاده نکنید.
- تغییرات غیرعادی پوست مثل تغییر رنگ را به پزشک اطلاع دهید.
- در صورت بروز حمله آسم پس از استفاده از این دارو به پزشک اطلاع دهید.
- دارو در دمای کمتر از 30 درجه سانتی گراد، دور از نور و رطوبت نگهداری و از یخ زدگی محافظت شود.
- بعد از هر بار مصرف،درپوش تیوب را محکم ببندید.
- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
- بزرگسالان و نوجوانن بالای 12 سال:ابتدا پوست را با آب شسته و خشک نمایید.اگر پوست شما چرب است،می توانید از یک شوینده ملایم استفاده کنید. لایه نازکی از آزلادرم را روی نواحی مورد نظر به آرامی بمالید و ماساژ دهید،سپس دست های خود را به خوبی بشویید.
- استفاده از آزلادرم معمولا روزی 2 بار توصیه می شود مگر این که پزشک معالج دستور دیگری داده باشد.
- چنانچه پوست شما حساس است استفاده از آزلادرم طی هفته اول درمان روزانه یک بار عصر توصیه می شود.
- مدت زمان استفاده از آزلادرم در افراد مختلف متفاوت است و میزان و شدت آکنه هنگام شروع درمان بستگی دارد. علائم بهبودی معمولا بعد از 4 تا 8 هفته استفاده منظم شروع می شود و بهترین اثر 3 تا 6 ماه پس از شروع درمان آغاز می شود.
- آزلائیک اسید 20 %
علی
سلام
66 روز پیش ارسال پاسخچرا هیچ جا پیدا نمیشه این پماد؟
دکتر شهرزاد شبانی
با سلام و وقت بخیر
66 روز پیش ارسال پاسخمتاسفانه این کرم حدود یک سالی هستش که تولید نداره و به سختی پیدا میشه.
دیدگاه خود را بنویسید